kruisje-zwart

I AM College opent nieuwe vestiging in Den Haag

De interesse voor onze opleiding blijft groeien, daarom openen we na de zomervakantie een nieuwe vestiging in Den Haag. Door deze uitbreiding wordt ons onderwijs toegankelijker voor studenten uit deze regio en kunnen we nog meer jongeren voorbereiden op een ondernemende toekomst.


I AM College is een kleinschalige particuliere MBO-4 opleiding. Ons programma is speciaal ontwikkeld voor ondernemende jongeren, die willen leren hoe ze een product, evenement of bedrijf in de markt zetten. Tijdens ons driejarige programma word je intensief begeleid en uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. 

Opbouw van de opleiding
Het eerste jaar zit bomvol ondernemende projecten en activiteiten. Denk aan producten en evenementen bedenken, bouwen, promoten, verkopen en uitvoeren. Geen boeken of proefwerken. Bij ons leer je door te doen in de praktijk.

In het tweede jaar ga je jezelf specialiseren. Duik jij in de wereld van marketing & communicatie of zet je jouw tanden in event management? Alle projecten en stages zijn afgestemd op jouw keuze.

In het derde jaar van de opleiding kies je zelf hoe je afstudeert. Als “Young professional” kies  je voor een ondernemende baan in het bedrijfsleven. Als “Young Entrepreneur” studeer je af met je eigen bedrijf.

Uitgebreide uitleg over ons programma vind je op onze opleidingspagina

Intensieve en persoonlijke begeleiding
Als particuliere opleiding hebben wij de mogelijkheid om je persoonlijk te begeleiden. Je werkt in kleine teams en krijgt de aandacht die jij verdient. Elke student heeft een persoonlijke coach, die je helpt om grip te krijgen op jouw ontwikkeling. Daarnaast word je dagelijks door onze vak-experts begeleid op de inhoud.

Ervaren onderwijsteam
De vestiging in Den Haag mag dan wel nieuw zijn, maar het onderwijsteam is dat niet. Het team dat na de zomer in Den Haag start werkt momenteel al op onze locatie Amsterdam. Ze kennen het programma en de onderwijsvisie door en door. Daarnaast komen ze allemaal uit de omgeving Den Haag. Het team kent de regio dus goed en heeft een groot lokaal netwerk.

Op loopafstand van Den Haag Holland Spoor
I AM College hoort thuis in een bruisende omgeving. Deze hebben we gevonden in de creatieve hotspot LABs55, waar tientallen ondernemingen en startups zich onder één dak verzameld hebben. De locatie is gelegen in het industriële gebied rond Laakhaven en de voormalige Haagse Havens. Goed bereikbaar met de auto en op loopafstand van station Den Haag Holland Spoor.

Start jij na de zomer op I AM College in Den Haag?
Graag vertellen we jou meer over onze bijzondere opleiding. Kom bij ons langs op één van de open dagen of plan een persoonlijk kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek vertellen we je alles wat je moet weten en geven we uitgebreid antwoord op al je vragen.

Klik hier om je aan te melden voor een open avond of voor het inplannen van een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Liever direct contact? Stuur een mail naar denhaag@iamcollege.nl of bel ons op 070-2042767.

Naast hard werken ook veel plezier

Tijdens een creatieve workshop

Inschrijving bij de KVK in de pocket

Scroll naar boven