kruisje-zwart

Aanmelden

Ontzettend leuk dat je geïnteresseerd bent in onze opleiding. Elk studiejaar hebben we een beperkt aantal studieplekken beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat het een goede match is tussen jou en I AM College hebben we een intake-traject vormgegeven. 

We vinden het belangrijk om elkaar te leren kennen, zodat jij precies weet waar je aan begint en wij een goede inschatting kunnen maken of jij in staat bent om ons uitdagende programma succesvol te doorlopen.

Aanmelden voor het intake-traject kan eenvoudig tijdens je bezoek aan een van onze open avonden. Aanmelden hiervoor kan via de volgende link. Op deze pagina vind je de data en tijden terug. Na het aanmelden voor de open avond ontvang je van ons altijd een bevestiging via de mail. 

Tot de volgende open avond!

 

We vinden het belangrijk om elkaar te leren kennen, zodat jij precies weet waar je aan begint en wij een goede inschatting kunnen maken of jij in staat bent om ons uitdagende programma succesvol te doorlopen. Voordat je jezelf officieel kunt inschrijven, doorloop je het selectietraject. Deze bestaat uit twee onderdelen:
  • het opsturen van een motivatievideo
  • deelname aan een selectiedag
Aanmelden voor het selectietraject kan eenvoudig tijdens je bezoek aan één van de open avonden of door je gegevens achter te laten in het onderstaand formulier. Je ontvangt van ons altijd een bevestiging en uitgebreide informatie wat er van je verwacht wordt en hoe jouw selectietraject er uit ziet.

Naast hard werken ook veel plezier

Serious gaming

Inschrijving bij de KVK in de pocket

Scroll naar boven