kruisje-zwart

Missie en Visie

“Wij zijn I AM College en wij zien het als onze opdracht om jongeren te helpen hun ondernemende talenten te ontwikkelen.”  “Om ze voor te bereiden op het mooie avontuur dat het leven is.”

Zomaar een aantal zinnen uit het manifest van I AM College. Het manifest is leidend voor alles wat wij doen en is hier in zijn volledigheid te lezen.

 

Ondernemend onderwijs

Wij geloven dat je betere kansen hebt op de markt als je leert presteren. Wij geloven dat je dit doet als je professionele vaardigheden en een ondernemende mindset kunt koppelen aan het vermogen om jezelf te leiden.

I AM College helpt om je ondernemende talenten te ontwikkelen en daarmee een optimale basis te creëren voor jouw toekomst. Je creëert hiermee betere kansen op leuk, uitdagend, zinvol en goedbetaald werk in de toekomst. Dat kan als ondernemer met je eigen bedrijf of met een ondernemende functie binnen het bedrijfsleven.

Leren door te doen

Jongeren in het mbo leren door te doen. Wij zien het mbo dan ook niet als niveau, maar als een unieke manier van denken en handelen. Studenten van I AM College leren niet uit boeken of door het maken van toetsen, maar door aan de slag in de praktijk. Zo doen ze ervaring op en komen ze erachter wat hen motiveert en inspireert. Hierdoor kunnen ze zichzelf ontwikkelen tot krachtige persoonlijkheden, die zelfverzekerd hun toekomst tegemoet gaan.

Feedback vanuit de markt

Leren van elkaar

Creatief denken

Scroll naar boven