Wij zijn I AM College

Welkom bij I AM College, mbo voor ondernemend talent.

We zijn een kleine particuliere MBO-4 opleiding met 120 gemotiveerde studenten, die willen leren hoe ze producten, evenementen of een eigen bedrijf ontwikkelen en in de markt zetten. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Den Haag.

Bij I AM College kun je je specialiseren in drie richtingen: Brand Building (marketing & communicatie), Event Design (event management) en Ondernemerschap. De keuze hiervoor maak je nog niet direct bij de start van jouw opleiding. Je gaat in het eerste jaar proeven aan de specialisaties door het uitvoeren van een aantal uitdagende projecten. Pas wanneer jij een goed beeld hebt welke specialisatie echt bij je past, kies jij jouw persoonlijke richting.

Wij geloven dat ondernemende jongeren het verschil gaan maken. Daarom bieden we ondernemend onderwijs voor alle richtingen. Voor de échte ondernemers hebben wij een speciaal ondernemersprogramma, waarbij je tijdens je studie je eigen bedrijf start en daarmee afstudeert. Onze ervaren business-coaches begeleiden je hierbij. Wil je liever aan het werk als Young Professional bij een gaaf bedrijf? Dat kan natuurlijk ook, want de arbeidsmarkt schreeuwt om ondernemende jongeren. Met een diploma van I AM College op zak heb jij een streepje voor.

Ons team bestaat uit 25 enthousiaste experts, coaches en ondernemers uit de praktijk. Op I AM College halen we de praktijk naar binnen. Je leert dus niet vanuit boeken, maar door direct aan de slag te gaan onder begeleiding van onze experts. Leren door te doen! Ons driejarig programma is daarom zo opgebouwd, dat je vanaf dag één van start gaat met leuke en uitdagende projecten, waarin we de buitenwereld rechtstreeks betrekken.

Leren is trouwens niet het enige wat we doen. Wij vinden het belangrijk dat je ook gewoon een leuke tijd hebt tijdens je studie. Daarom organiseren we naast het studieprogramma ook veel leuke activiteiten. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Meld je dan snel aan voor onze open avond en kom zelf de sfeer ervaren!

Trots om een I AM’er te zijn

Uitdagingen aangaan

Scroll naar boven