Je eigen bedrijf: van idee naar realiteit

Cursus ondernemen: zet je eigen bedrijf op (1015O0663).

Ondernemen

I AM College is gespecialiseerd in mensen ondersteunen bij het succesvol opstarten van een eigen bedrijf.

Deze cursus is een introductiecursus waarin we jou helpen een haalbaar bedrijfsidee te ontwikkelen en handen en voeten te geven. Op basis daarvan kun je zelfstandig verder. Ook kun je ervoor kiezen om hierna verder te worden begeleid door de business coaches en vakexperts van I AM College.

De cursus bestaat uit een aantal gezamenlijke bijeenkomsten waarin theorie wordt toegelicht door ervaren ondernemers, afgewisseld met praktijkopdrachten waar je zelf mee aan de slag gaat en waarin je begeleid wordt door business coaches.

Je sluit af met een uitgewerkt bedrijfsidee waarmee je aantoont de leerdoelen te hebben gerealiseerd en waarvoor je een officieel waardedocument ontvangt van I AM College.

Instroomdata: ntb
Programma: ntb
Experts: ntb
Locatie: ntb

De cursus is identiek aan onderdelen van de erkende voltijdopleiding Young Professional of Young Entrepreneur Brand Building (kwalificatiedossier Marketing & Communicatie Specialist) van I AM College, met crebonummer 25727. Na het succesvol afronden van deze cursus kan vrijstelling worden verkrijgen indien men de diploma-route volgt van de volledige opleiding. Na het succesvol afronden van deze cursus ontvangt een deelnemer een waardedocument waarbij geen sprake is van graadverlening.

Ervaringen van studenten

Ervaring van studenten

Proef de sfeer

Proef de sfeer

Open Avond

Scroll naar boven