Cursus: Verbeter je presentaties door storytelling

Overtuig je gesprekspartners door de lessen van Hollywood en Netflix toe te passen in je zakelijke presentaties (1015O4256).

Hoe komt het toch dat jij jouw gesprekspartners niet kunt overtuigen van jouw verhaal? We zijn allemaal omringd door duizenden verhalen en niet alle verhalen komen simpelweg goed aan. De een kan nou eenmaal beter verhalen vertellen dan de ander. Maar verhalen vertellen kan je leren. 

Wij hebben de code van Hollywood en Netflix gekraakt (the masters of storytelling) en omgezet in deze cursus.

  • Of je nou een miljoenenpubliek wilt entertainen, 
  • jouw ideeën wilt presenteren in een vergadering met collega’s of leidinggevenden,
  • jouw product of dienst als ZZP’er aan de man wilt brengen, 
  • een goed resultaat wilt halen in onderhandelingen
  • of jezelf perfect wilt neerzetten tijdens een sollicitatie; 

Wanneer jij de regels van storytelling die jij gaat leren in deze cursus toepast, zal jouw kans op succes in het bedrijfsleven gegarandeerd toenemen.

Instroomdata: ntb
Programma: ntb
Experts: ntb
Locatie: ntb

De cursus is identiek aan onderdelen van de erkende voltijdopleiding Young Professional of Young Entrepreneur Brand Building (kwalificatiedossier Marketing & Communicatie Specialist) van I AM College, met crebonummer 25727. Na het succesvol afronden van deze cursus kan vrijstelling worden verkrijgen indien men de diploma-route volgt van de volledige opleiding. Na het succesvol afronden van deze cursus ontvangt een deelnemer een waardedocument waarbij geen sprake is van graadverlening.

Ervaringen van studenten

Ervaring van studenten

Proef de sfeer

Proef de sfeer

Open Avond

Scroll naar boven