Cursus Personal Branding​

Maak van jezelf een sterk merk en zet het in de markt (1015O0665).​

Cursus Personal Branding

Als jij inzicht hebt in wat jouw unieke kwaliteiten, waardes en talenten zijn, heb jij de ingrediënten jouw personal brand op te zetten en jezelf in de markt te zetten. Dat is van cruciaal belang voor iedereen die wil groeien in z’n carrière of als ondernemer. 

Deze cursus bestaat uit een aantal gezamenlijke bijeenkomsten waarin onderliggende theorie wordt toegelicht door ervaren vakexperts. Dit wordt afgewisseld met praktijkopdrachten waar je zelf mee aan de slag gaat en waarin je begeleid wordt door gespecialiseerde coaches. 

Je sluit af met een presentatie van jouw personal brand waarmee je aantoont de leerdoelen te hebben gerealiseerd en waarvoor je een officieel waardedocument ontvangt van I AM College.

Instroomdata: ntb
Programma: ntb
Experts: ntb
Locatie: ntb

De cursus is identiek aan onderdelen van de erkende voltijdopleiding Young Professional of Young Entrepreneur Brand Building (kwalificatiedossier Marketing & Communicatie Specialist) van I AM College, met crebonummer 25727. Na het succesvol afronden van deze cursus kan vrijstelling worden verkrijgen indien men de diploma-route volgt van de volledige opleiding. Na het succesvol afronden van deze cursus ontvangt een deelnemer een waardedocument waarbij geen sprake is van graadverlening.

Ervaringen van studenten

Ervaring van studenten

Proef de sfeer

Proef de sfeer

Open Avond

Scroll naar boven