#MBO-4
#Amsterdam
#DenHaag
#Particulier
#DriejarigProgramma
#144studenten
#2Afstudeerrichtingen
#BrandBuilding
#EventDesign

Cursus Marketingcommunicatie

Maak impactvolle reclame voor jouw aanbod (1015O0806).

Marketingcommunicatie
Jij wilt effectief reclame maken voor jouw product. Dat betekent niet alleen dat je precies moet weten waar, wanneer en hoe jij jouw doelgroep kunt bereiken. Je zult dit ook nog eens moeten doen op een manier die past bij jouw merk en die keiharde impact maakt bij jouw beoogde klanten. Dát is wat je leert te doen in deze cursus.
 
Hij wordt verzorgd door ervaren communicatiespecialisten. De cursus bestaat uit een aantal gezamenlijke bijeenkomsten waarin theorie wordt toegelicht door ervaren vakexperts. Hij wordt afgewisseld met praktijkopdrachten waar je zelf mee aan de slag gaat en waarin je begeleid wordt door gespecialiseerde coaches.
 
Je sluit af met een plan waarmee je aantoont de leerdoelen te hebben gerealiseerd en waarvoor je een officieel waardedocument ontvangt van I AM College.

Instroomdata: ntb
Programma: ntb
Experts: ntb
Locatie: ntb

De cursus is identiek aan onderdelen van de erkende voltijdopleiding Young Professional of Young Entrepreneur Brand Building (kwalificatiedossier Marketing & Communicatie Specialist) van I AM College, met crebonummer 25727. Na het succesvol afronden van deze cursus kan vrijstelling worden verkrijgen indien men de diploma-route volgt van de volledige opleiding. Na het succesvol afronden van deze cursus ontvangt een deelnemer een waardedocument waarbij geen sprake is van graadverlening.

Ervaringen van studenten

Ervaring van studenten

Proef de sfeer

Proef de sfeer

Open Avond

Scroll naar boven